LEZINGEN | INSPIRATIESESSIES

Als spreker inspireer ik mensen aan de hand van persoonlijke levenslessen gecombineerd met diverse sales theorieën hun unieke talenten te ontdekken. Doordat ik steeds weer een stukje van mijn gehoor en zicht verlies leef ik in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? In mijn leven staan incasseren, accepteren en mogelijkheden blijven zien centraal. In mijn lezing deel ik de levenslessen die ik uit dit proces heb gehaald.
Mijn lezing kan worden aangevuld met een workshopelement, ongeacht de grootte van het publiek. Ik geef mijn publiek een persoonlijk inzicht mee die men direct en eenvoudig in de praktijk kan toepassen.

 • Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de luisteraars, hiermee wordt de sessie ook persoonlijk.
  Hilbrand KlijnstraTeammanager Aegon
 • Joyce laat zien hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Ze weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Dave Venmans COO Business Support Functions KPMG
 • Fenomenale performance!
  Albert ArpCEO Jaarbeurs
 • Indrukwekkend en inspirerend. Je kon in de zaal een speld horen vallen.
  Jan PolDirecteur BO Ecare
 • Hét voorbeeld van wendbaarheid en weerbaarheid voor managers en medewerkers in een veranderende omgeving.
  Astrid JonkerHR Director Port of Rotterdam
 • Ik kan je verzekeren dat iedereen kan leren van hoe Joyce omgaat met veranderingen en in het leven staat!
  Annemarij BoumaTeamleider Rabobank Utrecht
 • Joyce inspireert vanaf de eerste seconde. Wat een voorbeeld hoe je zelf richting kunt geven aan je carrière of leven.
  Joost van de Kamp HR Director Jaarbeurs
 • Haar hele verhaal is een krachtige uitnodiging om je kwetsbaarheid te tonen, omdat het je leven én werk veel meer diepgang en betekenis geeft en deuren opent die anders niet opengaan. Een aanrader voor wie naar een spreker zoekt die weet te motiveren én te verbinden.
  Menno AardewijnDagvoorzitter
 • Joyce is een doorzetter, ambitieus en inspirerend. Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.
  Florien de NijsHR Director KPMG Nederland
 • Een groep mensen toespreken is één ding maar een groep mensen weten te raken, inspireren en in beweging krijgen, is een expertise. Joyce heeft ons laten zien dat iedereen unieke talenten en mogelijkheden heeft.
  Marianne Schimmel Business Consultant UWV
 • Haar boodschap om anders te (leren) denken en doen en buiten de gebaande paden te durven treden heeft ons geraakt!
  Chantal van SummerenProjectmanager Business Connected

LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS

Als we de voorzichtige voorspellingen moeten geloven verandert binnen 10 jaar een kwart van ons werk als gevolg van de robotisering. Dat betekent dat een groot deel van de mensen in jouw organisatie boventallig zal worden. Hoe gaan zij hier mee om? En hoe krijg jij jouw organisatie mee met de veranderingen die jij voor ogen hebt?

Gebruik je persoonlijke verhaal in jouw rol als leider om anderen te inspireren open te staan voor veranderingen

VAKINHOUDELIJKE & UITVOERENDE PROFESSIONALS

We hebben allemaal met elkaar gemeen dat we continu te maken hebben met verandering. Hoe wendbaar ben jij?
Laat je je leiden door angst en wacht je tot de noodzaak voor jou beslist?
Of neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst en zie jij veranderingen als kansen? En hoe kun je deze levenservaring benutten in zowel je privéleven als professional in je werk?

Ontdek je menswaarde en word wendbaar

Zoekt u een locatie met meerwaarde?

Locaties met meerwaarde(n) is een portal met inspirerende toplocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze doen iets bijzonders voor cultuur, mens of natuur. Naast toplocaties, biedt de website ook diensten aan die je evenement meer betekenis geven.

DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN LOCATIE MET MEERWAARDE
Joyce de Ruiter logo ctaste

Heeft u een social return budget?

Dan zijn er mogelijkheden om mijn lezing aan te bieden via Ctaste. In dat geval krijgt u een totaal event uitgebreid met workshops en lunch of diner in het donker waarbij u wordt bediend door visueel beperkten.

DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN CTASTE
Call Now Button