LEZINGEN | INSPIRATIESESSIES

Als spreker inspireer ik mensen aan de hand van persoonlijke levenslessen gecombineerd met diverse sales theorieën hun unieke talenten te ontdekken. Ik laat zien hoe zij tegenslagen in hun leven kunnen omdraaien naar een talent en hoe deze toe te passen in hun werk. Na mijn maatwerk lezing met workshopelement beschikt iedereen over een kaart met een nieuwe, persoonlijke unique selling point.

 • Joyce laat zien hoe  je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Ze weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Dave Venmans COO Business Support Functions KPMG
 • Als je blind en doof wordt, wie ben je dan nog? Een powervrouw die met haar enthousiasme mij echt heeft overweldigd!
  Yuwita SlametCreative Director en marketeer PUUR in Marketing
 • Joyce is een doorzetter, ambitieus en inspirerend. Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.
  Florien de NijsHR Director KPMG Nederland
 • Een groep mensen toespreken is één ding maar een groep mensen weten te raken, inspireren en in beweging krijgen, is een expertise. Joyce heeft ons laten zien dat iedereen unieke talenten en mogelijkheden heeft.
  Marianne Schimmel Business Consultant UWV
 • Haar hele verhaal is een krachtige uitnodiging om je kwetsbaarheid te tonen, omdat het je leven én werk veel meer diepgang en betekenis geeft en deuren opent die anders niet opengaan. Een aanrader voor wie naar een spreker zoekt die weet te motiveren én te verbinden.
  Menno AardewijnDagvoorzitter
 • Fenomenale performance!
  Albert ArpCEO Jaarbeurs

SALES & CONSULTANTS

Sales en consultants richten zich op verandering in organisaties van hun klant. Als ‘challenger’ moeten zij het vertrouwen winnen van hun gesprekspartner. Dat doen zij door hun persoonlijke gunfactor in te zetten, naast al hun vakinhoudelijke kennis.

Verhoog je sales door meer van jezelf te laten zien.

HR & WERK

Als je doet waar je gelukkig van wordt ben je er ook goed in. Tijdens mijn lezing laat ik het publiek inzien hoe ze hun tegenslagen kunnen inzetten als talent wat leidt tot persoonlijke groei, meer motivatie, een grotere betrokkenheid en bredere inzetbaarheid.

Tegenslagen geven je unieke talenten. Benut ze in je werk.

ZORGPROFESSIONALS

Als je mensen niet medisch beter kunt maken, kun je ze wel als mens beter maken. De medische uitdaging van de cliënt is daarin geen persoonlijke beperking, maar juist een uniek talent. Mijn lezing leidt ertoe dat de zorgprofessional een betere vertrouwensrelatie op kan bouwen met zijn cliënt.

Ziekte geeft nieuwe talenten. Maak je patiënt beter als mens.

Zoekt u een locatie met meerwaarde?

Locaties met meerwaarde(n) is een portal met inspirerende toplocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze doen iets bijzonders voor cultuur, mens of natuur. Naast toplocaties, biedt de website ook diensten aan die je evenement meer betekenis geven.

DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN LOCATIE MET MEERWAARDE
Joyce de Ruiter logo ctaste

Heeft u een social return budget?

Dan zijn er mogelijkheden om mijn lezing aan te bieden via Ctaste. In dat geval krijgt u een totaal event uitgebreid met workshops en lunch of diner in het donker waarbij u wordt bediend door visueel beperkten.

DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN CTASTE