WEBINAR | LEZING | INSPIRATIESESSIE

Hoe neem je de regie en zie jij veranderingen als kansen? Tijdens mijn webinar of lezing deel ik mijn persoonlijke verhaal over mijn leven met het Ushersyndroom waardoor ik steeds slechter ga horen en zien. Hoe ik omga met dit continue veranderproces en toch steeds weer kansen weet te vinden. Kortom: hoe ik mijn persoonlijke uitdagingen heb kunnen ombuigen van een bedreiging naar een kans. Ik deel mijn persoonlijke inzichten en diverse theorieën op het gebied van de psychologie van veranderen waardoor ik altijd zelf de regie houd in mijn leven en iedere verandering aan kan. Deze inzichten zijn universeel en voor iedereen toepasbaar, zowel in je werk- als in je privéleven.

Ik geef de mensen in mijn publiek richting en concrete handvatten om hun unieke talenten te ontdekken. Ze ervaren dat elke verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor toekomstige kansen en successen. Voor henzelf en dus voor hun (veranderende) organisatie.
Gegarandeerd dat zij én jij geïnspireerd jouw (digitale) deur weer binnenlopen.

In mijn lezing kan een workshopelement worden verwerkt, ongeacht de grootte van het publiek. Het verrijkende inzicht kunnen jouw mensen direct en eenvoudig in de praktijk toepassen, zowel persoonlijk als in hun werk/team. Door deze vragen doet iedereen ook aan zelfreflectie en een vertaling van mijn verhaal naar hun eigen situatie. Ik leg ook aan de hand van diverse salestheorieën uit wat de impact is van dit inzicht op jouw leiderschapsstijl, samenwerking en gunfactor.

De hoofdthema’s in mijn verhaal zijn:

Verandering | Wendbaarheid | Duurzame inzetbaarheid | Kwetsbaarheid | Leiderschap | Samenwerken

In mijn speciaal ontwikkelde webinar ‘De groeikansen van verandering’ neem ik de mensen in mijn publiek mee in hoe een ‘agile mindset’ te ontwikkelen.

Ik ben ook te boeken voor inspiratiesessies waarbij mijn lezing is aangevuld met een experience of een leiderschapssessie.

Samen kom je sneller én verder: Ga letterlijk in de schoenen van mensen met het Ushersyndroom staan en ervaar thema’s zoals leiding geven, hulp vragen, controle, samenwerken, communicatie en zien wat de ander nodig vanuit een heel ander perspectief.

Ik verzorg ook leiderschapssessies met een interactieve opdracht. Het resultaat: een tastbaar startpunt voor jouw visie op jouw leiderschapsrol en tevens reminder voor de realisatie ervan.

LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS

Als we de voorzichtige voorspellingen moeten geloven, verandert binnen tien jaar een kwart van ons werk als gevolg van de robotisering. Dat betekent dat een groot deel van de mensen in jouw organisatie te maken krijgt met digitalisering en boventalligheid. En wellicht staat jouw organisatie voor nog andere uitdagingen. Hoe krijg jij jouw mensen mee in veranderprocessen? Hoe gaan zij hier mee om? En in hoeverre sta jijzelf, als voorbeeld voor jouw mensen, open voor veranderingen?

VAKINHOUDELIJKE & UITVOERENDE PROFESSIONALS

Hoe ga jij om met veranderingen, al dan niet onverwacht? Wanneer bepalen angst en weerstand het verloop van jouw verdere carrière en leven? Wacht je tot de noodzaak voor jou beslist of neem je zelf initiatief en leiding over jouw toekomst?
Ik help medewerkers unieke talenten ontdekken en duurzaam inzetten. En zo een stevige basis creëren voor groei en impact. En dus kansen. Zowel persoonlijk als professioneel.

Elk bedrijf is anders en doorloopt daarmee ook haar eigen veranderproces.
Doordat ik mij vooraf in mijn publiek verdiep staat jullie verandering altijd centraal in mijn verhaal.

Mijn lezing is mogelijk in het Nederlands of Engels en duurt ongeveer 30-45 minuten, of 75-90 minuten indien uitgebreid met het workshopelement.

Een inspiratiesessie duurt 1 of meerdere dagdelen en bestaat uit een lezing, aangevuld met een workshopelement, een experience waarbij het publiek letterlijk in de schoenen van mensen met het Ushersyndroom gaat staan of een interactieve leiderschapssessie met opdrachten. Tevens kan ik de presentatie van de dag verzorgen.

Als conceptdenker denk ik graag mee met de totale invulling van je evenement of bijeenkomst.

Ik ben ontzettend trots op de mooie samenwerkingen met en reacties van onder andere:

 • Ik heb zelden een presentatie meegemaakt die zo 'spot on' was, die echt aanzet tot verandering en inspireert.
  Joop JansenAdvocaat Dex Legal
 • Hét voorbeeld van wendbaarheid en weerbaarheid voor managers en medewerkers in een veranderende omgeving.
  Astrid JonkerHR Director Port of Rotterdam
 • Ik kan je verzekeren dat iedereen kan leren van hoe Joyce omgaat met veranderingen en in het leven staat!
  Annemarij BoumaTeamleider Rabobank Utrecht
 • Niet eerder in mijn ruim 30 jaar bedrijfservaring zo'n indrukwekkende en relevante presentatie gehoord of gezien.
  Mark de WitteCEO De Kuyper Royal Distillers
 • De manier waarop ze het team geïnspireerd heeft was fenomenaal. De eindevaluatie van haar sessie was een 4.8 uit 5. Absoluut een aanrader dus!
  Jelle KleijnMedical Affairs Lead Amgen
 • Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de luisteraars, hiermee wordt de sessie ook persoonlijk.
  Hilbrand KlijnstraTeammanager Aegon
 • Indrukwekkend en inspirerend. Je kon in de zaal een speld horen vallen.
  Jan PolDirecteur BO Ecare
 • Een groep mensen toespreken is één ding maar een groep mensen weten te raken, inspireren en in beweging krijgen, is een expertise. Joyce heeft ons laten zien dat iedereen unieke talenten en mogelijkheden heeft.
  Marianne Schimmel Business Consultant UWV
 • Fenomenale performance!
  Albert ArpCEO Jaarbeurs
 • Haar hele verhaal is een krachtige uitnodiging om je kwetsbaarheid te tonen, omdat het je leven én werk veel meer diepgang en betekenis geeft en deuren opent die anders niet opengaan. Een aanrader voor wie naar een spreker zoekt die weet te motiveren én te verbinden.
  Menno AardewijnDagvoorzitter
 • Joyce is een doorzetter, ambitieus en inspirerend. Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.
  Florien de NijsHR Director KPMG Nederland
 • Joyce inspireert vanaf de eerste seconde. Wat een voorbeeld hoe je zelf richting kunt geven aan je carrière of leven!
  Joost van de Kamp HR Director Jaarbeurs
 • Joyce heeft een bijzonder persoonlijk verhaal en is bovendien een zeer goede spreekster met rust, emotie en humor.
  Sanne ScholtenDirecteur LKCA
 • Joyce laat zien hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Ze weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Dave Venmans COO Business Support Functions KPMG

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw evenement of bijeenkomst kan betekenen?

Neem dan rechtsreeks contact op via info@joycederuiter.nl of mijn contactpagina.
Ik werk ook samen met Ctaste, Locaties met meerwaarden en de boekingsbureaus De V.I.P. Fabriek, De Spreker, ZijSpreekt, Spreek-buis, Athenas en TopSpeakers.

Call Now Button